Rinske Daris

Paraveterinair

Rinske Daris - Paraveterinair
Rinske Daris Paraveterinair

Ik ben Rinske en woon in Bergeijk samen met mijn lieve kat Fudge.

Tijdens mijn opleiding ben ik begonnen met stage lopen bij Dierenkliniek Dommelen, dit beviel zo goed dat ik na mijn opleiding ben blijven plakken en sinds 2017 werkzaam ben bij deze fijne kliniek.

De verschillende aspecten van het vak paraveterinair is wat mij erg aanspreekt. De ene dag help je de dierenarts in operatiekamer met opereren en de volgende dag help je dier en eigenaar aan de balie of in de spreekkamer.

Zoals door Ilse al benoemd zijn wij een cat friendly clinic en ik ben de cat advocate assistent. Dit is dan ook waar mijn interesse ligt en waarin ik me nog verder wil gaan specialiseren door het volgen van cursussen. Ik vind het een uitdaging om ervoor te zorgen dat iedere kat met zo min mogelijk stress bij ons de kliniek verlaat. Katten zijn erg gevoelig en daarom is het belangrijk hoe je een kat benaderd en welke energie je zelf uitstraalt.

In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen met de hond, spreek ik iets af met vrienden of familie. Daarnaast handbal ik en ben ik sinds kort weer begonnen met tennissen.