Over ons

Praktijkinformatie

Over ons

Wij willen u zo breed mogelijk van dienst zijn in de zorg voor uw huisdier. Wij hebben ons gebouw in de loop der jaren uitgebreid en aangepast om zodoende in een moderne, eigentijds toegeruste kliniek met een goed geschoold team uw huisdier optimaal te behandelen en u uitvoerig te informeren.

  • U wilt weten wat er met uw dier aan de hand is
  • U wilt weten wat wij dan van plan zijn te kunnen doen voor uw dier
  • U wilt weten wat onze verwachtingen daarbij zijn
  • U wilt antwoord op uw verdere vragen

En dus staan wij niet alleen steeds klaar om uw dier te behandelen, maar ook om u goed uitleg te geven en te informeren.

Erkend leerbedrijf

‘Erkend leerbedrijf’ is een titel om trots op te zijn. Sinds 1 augustus 2015 is er één landelijk beeldmerk voor alle erkende leerbedrijven. Dit beeldmerk laat zien dat Dierenkliniek Dommelen mbo-studenten opleidt. Al jarenlang is Dierenkliniek Dommelen een erkend leerbedrijf.

Op 1 augustus 2015 startte de nieuwe Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven krijgen zo steeds de vakmensen die ze nodig hebben.

Dierenkliniek Dommelen leidt MBO studenten op voor het beroep van Paraveterinair ofwel animal nurse. Studenten die bij ons solliciteren naar een stageplaats worden uitgenodigd voor een gesprek waarin we nagaan of de wederzijdse verwachtingen en mogelijkheden overeenstemmen.

Wie zijn wij

Wie zijn wij

De kliniek

De kliniek