Drs. Ilse Claassen

Dierenarts en Cat Advocate

Drs. Ilse Claassen - Clinical Director - Dierenarts
Drs. Ilse Claassen Clinical Director - Dierenarts

Sinds 2015 werk ik met veel plezier bij Dierenkliniek Dommelen, nadat ik bij enkele andere klinieken ervaring heb opgedaan. Vanaf 1 april mag ik me clinical director noemen en zal ik deze mooie kliniek op dezelfde voet verder zetten met de kwaliteit zoals u gewend bent van Dierenkliniek Dommelen.

Als een klein meisje wilde ik altijd al dierenarts worden en in 2012 kwam deze droom eindelijk uit en studeerde ik af met onderscheiding in Gent.

Als dierenarts is geen dag hetzelfde, wat het een erg leuk beroep maakt. Samenwerken met een fijn team en samen met een eigenaar zoeken naar de beste oplossing voor hun huisdier maken dit vak voor mij zo mooi. Dierenarts zijn is voor mij echt een passie, waar ik altijd vol voor ga.

De laatste jaren heb ik me gespecialiseerd door vele nascholingen te volgen in oogheelkunde, echografisch onderzoek van de buik en interne geneeskunde. Ook heb ik me verdiept in de kattengeneeskunde en zijn we een cat friendly clinic.

Naast mijn werk ben ik in het weekend vaak op wedstrijden; ik speel basketbal en sport op wedstrijdniveau met mijn honden Dazzle en Rusty (hoopers en agility). Ik houd ook van lekker uit eten gaan en wandelen met mijn vriend.