Dierenarts Jac van Beek

Geachte mevrouw, meneer, 
17 januari 1985 – 31 maart 2021.

Na ruim 36 jaar neem ik afscheid van Dierenkliniek Dommelen. In 1985 heb ik de dierenkliniek opgericht en dag en nacht met plezier klaargestaan voor patiënt en cliënt. Dierenkliniek Dommelen groeide van één dierenarts naar een team van vier dierenartsen en vier paraveterinairs. Het pand werd ook uitgebouwd en voorzien van moderne apparatuur om zo goed mogelijk diagnose te stellen en te behandelen. Het is fijn dat veel cliënten de weg naar Dierenkliniek Dommelen hebben gevonden en velen van hen jarenlang zijn blijven komen. 

Waarvoor dank! 

In Dierenkliniek Dommelen heb ik mijn inzichten in diergeneeskunde en de benadering van dieren en mens een eigen gezicht kunnen geven. Er altijd voor u en uw dieren zijn heeft mij veel levensgeluk en voldoening gebracht. 

In 2018 heb ik Dierenkliniek Dommelen ondergebracht bij Evidensia Dierenklinieken BV om ervoor zorg te dragen dat ons team u de hulp kan blijven geven zoals u vraagt en van mij gewend bent. Door de Corona maatregelen kunnen wij nu geen afscheidsreceptie organiseren. 

Ik dank u van harte voor het in mij gestelde vertrouwen en hopelijk tot later. 

Dr. Ir. Jac van Beek 

Dierenarts