24/7 Bereikbaar op

040 2044788

Openingstijden


Maandag t/m vrijdag
08.30 - 20.00 uur
Zaterdag
09.30 - 15.30 uur
Zondag
13.30 - 14.00 uur

Februari en maart: 'DE MAANDEN VAN HET GEBIT'

 Februari en maart: 'DE MAANDEN VAN HET GEBIT'


4 op de 5 honden ouder dan 3 jaar en 2 van de katten ouder dan 3 jaar hebben gebitsproblemen!


Gebitsproblemen bij honden en katten worden met name veroorzaakt door tandplak en tandsteen. Naarmate huisdieren ouder worden groeit ook de kans op het ontstaan van tandvleesproblemen. Verwaarloosde gebitsproblemen kunnen ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid van honden, variërend van slechte adem tot verlies van tanden of zelfs ontstekingen in belangrijke organen.
Net zoals het voor u belangrijk is regelmatig naar de tandarts te gaan, is het belangrijk het gebit van uw hond dagelijks te verzorgen en regelmatig te controleren.

 

Hieronder ziet u 2 foto's. De eerste foto geeft het gebit weer voor een gebitsreiniging. Op de tweede foto kunt u het resultaat zien van een gebitsreiniging.

 

 

Dagelijks tandenpoetsen voorkomt de vorming van tandplak op de tanden, waardoor gebitsproblemen geminimaliseerd worden. Naast het poetsen kunnen voeding en kauwstaven de dagelijkse gebitsverzorging vergemakkelijken.

 

Gratis gebitscontrole.

We bieden gedurende het hele jaar gratis gebitscontroles aan.

 

Daarnaast kunt u tijdens de maand van het gebit een afspraak maken voor een gratis individueel tandenpoetsconsult bij een van onze paraveterinairs. Tevens krijgt u uitgebreid uitleg over gebitspreventie tijdens dit consult. Als er een gebitsreiniging uitgevoerd wordt in de maand februari dan krijgt u 10% korting op de hele factuur.
50% korting op de eerste aankoop van een zak voer van Royal canin dental, goed voor het gebit

U kunt op afspraak terecht voor de gratis gebitscontrole, ook hebben we een leuke verrassing voor uw huisdier zolang de voorraad strekt.

 

Voor meer informatie:

 https://www.maandvandegebitsverzorging.nl/

 

 

 

 

Dierenkliniek Dommelen | Kerkakkerstraat 11 | 5551 TC Dommelen | Tel: 040-2044788 |